De R.I.D.

De R.I.D. (de Recherche Inlichtingen Dienst) is onafhankelijk en staat los van de overheid. de R.I.D. kan grensoverschrijdend werken. De R.I.D. werkt in alle landen van de wereld. De R.I.D. heeft een netwerk in praktisch alle landen. In sommige gevallen zullen zij onderzoek doen nadat de overheid onderzoek heeft gedaan. Zij maken hierbij dan gebruik van de bestaande onderzoeksresultaten. Het kan zijn dat zij doorgaan met de onderzoeksresultaten die reeds voorhanden zijn of besluiten een nieuw onderzoek te doen.

In het geval de R.I.D. een nieuw onderzoek doet heeft u een second opinion en weet u vrijwel zeker dat de resultaten en bewijzen gewaarborgd zijn.De R.I.D. maakt uitsluitend gebruik van gerenommeerde partijen met veel ervaring om zo de kwaliteit te waarborgen.

Verder werken zij met uiterste discretie aan uw zaak.

De R.I.D. heeft een vergunning van het Ministerie van Justitie (vergunning nummer POB 1290) en is gescreend door de korpschef van Politie. Wij werken volgens de Privacy gedragscode en zijn aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens.