Oops...
Slider with alias home not found.

Recherche Inlichtingen Dienst (R.I.D)

ONAFHANKELIJK

De Recherche Inlichtingen Dienst of (R.I.D.) is een onafhankelijke organisatie die tot doel heeft mensen te helpen in bijna alle recherche zaken. De Recherche Inlichtingen Dienst is geen overheidsorganisatie en werkt hierdoor op een andere manier.  Omdat de Recherche Inlichtingen Dienst een particulier bedrijf is kunnen alle zaken die worden aangenomen ook worden afgerond. Dit wil zeggen dat de Recherche Inlichtingen Dienst niet van een zaak wordt afgehaald omdat er andere zaken binnen komen die een hogere prioriteit hebben.

BIJNA ALLE ONDERZOEKEN

Bij de Recherche Inlichtingen Dienst kunt u terecht voor nieuwe zaken of op het moment dat u andere verwachtingen had van een overheidsinstelling. U kunt bij ons uw verhaal kwijt en wij zullen er alles aan doen om u te helpen. Het maakt hierbij niet uit over wat voor soort zaak het gaat. Bij de Recherche Inlichtingen Dienst behandelen wij zaken van een kleine fraude tot en met een contra onderzoek als het gaan om moord en alles wat daar tussen zit. U kunt bij de Recherche Inlichtingen Dienst terecht als particulier en als bedrijf. Uw zaak is bij de Recherche Inlichtingen Dienst in goede handen.De RID is gespecialiseerd in analyse van geschreven teksten en analyse van geluidsopnamen.

ZEER ERVAREN SPECIALISTEN.

Bij de Recherche Inlichtingen Dienst werken wij met de meest ervaren rechercheurs die hun sporen hebben verdient. Op bijna alle gebieden heeft de Recherche Inlichtingen Dienst specialisten in huis of in haar netwerk. Hierdoor wordt het mogelijk om met slechts één aanspreekpunt te werken. Hierdoor wordt het voor u als klant niet alleen makkelijker maar verloopt het contact ook een stuk sneller. Bij de Recherche Inlichtingen Dienst wordt u als klant steeds aan uw eigen contact persoon gekoppeld en kunt u hem of haar ook rechtstreeks bereiken. Op het moment dat er forensische onderzoeken gedaan moeten worden werken wij nauw samen met het Nationaal Forensisch Onderzoeksbureau.

De R.I.D. heeft een vergunning van het Ministerie van Justitie (vergunning nummer POB 1290) en is gescreend door de korpschef van Politie. Wij werken volgens de Privacy gedragscode en zijn aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens.