De beste voorselectie maken

DE BESTE VOORSELECTIE MET EEN PRE-EMPLOYMENT SCREENING

Om de beste selectie te kunnen maken voor uw nieuwe medewerker is het zaak te weten wat de achtergrond van de betreffende medewerker is. U kunt hierbij op verschillende manieren te werk gaan. In vele gevallen zal het cv van de medewerker worden bekeken. Als het gaat om functies waarin integriteit en eerlijkheid belangrijk is adviseren wij u om gebruik te maken van een pre-employment screening tool. Met deze tool kunt u middels internet de toekomstige kandidaat screenen en krijgt hij een score op het gebied van eerlijkheid en integriteit. Dit geeft een goed beeld van deze kandidaat op deze gebieden. In veel gevallen zult u deze gebieden niet tegenkomen in het cv.

WAT DOET U MET DE RESULTATEN VAN DE PRE-EMPLOYMENT SCREENING?

Als u met onze pre-employment screening aan de gang bent gegaan leert u bij ons hoe u de resultaten van deze pre-employment screening het beste kunt interpreteren. Het interpr

eteren van de pre-employment screening is van groot belang om werkelijk te bepalen wat uw kandidaat op deze gebieden scoort.

DE BESPARING VAN UW PRE-EMPLOYMENT SCREENING

Omdat u deze pre-employment screening kunt doen via het internet bespaart u hiermee veel kosten en veel tijd. Na deze pre-employment screening kunt u met de kandidaat in gesprek gaan. Als het om een zeer belangrijke functie gaat adviseren wij u een uitgebreide pre-employment screening te laten doen. In deze uitgebreide pre-employment screening zullen wij uw kandidaat of potentiƫle kandidaat op vele vlakken screenen. U krijgt van ons een uitgebreid rapport waarin wij u een advies geven. In dit advies vindt u terug wat wij u als werkgever adviseren te doen met potentiƫle kandidaat. Hierbij adviseren wij u niet de geschiktheid voor de functie als wel de geschiktheid voor de functie ten aanzien van eerlijkheid en integriteit.

MINDER RISICO DANKZIJ UW PRE-EMPLOYMENT SCREENING

Daarnaast krijgt u van ons bij deze pre-employment screening te horen wat de gevaren zijn ten aanzien van het gebruik van drugs, de gevoeligheid voor gokken, de gevoeligheid voor diefstal en andere relevante zaken. Een pre-employment screening kan u veel ellende, geld en tijd besparen. Wij adviseren u dan ook bij iedere nieuwe werknemer een dergelijke pre-employment screening te laten doen. Hierbij krijgt u de hoogst mogelijke zekerheid ten aanzien van uw nieuwe werknemer. Het is tenslotte een grote investering om een nieuwe werknemer aan te nemen. Een pre-employment screening volgens ons gewoon bij.

Wilt u meer weten over onze pre-employment screening neem dan nu contact met ons op.